torstai 27. maaliskuuta 2014

Uusivaate-iloa


Tämä on varmaan viimeinen postaukseni täältä vanhasta asunnosta. Olin aivan satavarma, etten ehdi laittamaan tänne enää mitään ennen muuttoa. Ei ole aikaa oikein kuvailla mitään tai keskittyä muuhun kun tähän rojun paljouteen. Tänään kuitenkin iloiseksi yllätykseksi, nettikirppiksen kautta ostamani Guessin toppi tipahti postiluukusta. Tähän auringonpaisteeseen ja muuttointoon tämä oli yksinkertaisesti vielä ihan täydellinen lisäys. Siksi päätin laittaa kuvan siitä tännekin. Alle tosiaan ehkä ei mustat rintsikat oo ne parhaimmat, mutta menkööt tämän kerran!

Ilot ovat pienissä asioissa; auringossa, lämmössä, keväässä ja vaikka sitten siinä edullisessa nettilöydössä, joka vielä istuu ihan just eikä melkein!


 Erityisesti selkäpuoli on ihan mahtava, ja keijutatskakin kerrankin näkyy jossakin paidassa! Takana on myös mahtavat kiristysnyöritykset. Ja anteeksi vielä tämä tympeä tausta, mutta joo saan laittaa paljon asioita muuton piikkiin. Me ei enää edes asuta makuuhuoneessa vaan nukutaan olohuoneen sohvalla :D


Ihan vain tällainen pieni asia tänään, palaillaan uudesta asunnosta sitten! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti