tiistai 25. maaliskuuta 2014

Näin minä vihellän matkallani

 Alkuun pari kuvaa lauantai-illalta Henrietan ja Sallan kanssa. Viini ja pakkailu on muuten mahtiyhdistelmä, kaikki sujuu niin paljon joutuisammin!

Lily muuttolaatikossa!
Meidän asunto näyttää tällä hetkellä juurikin tältä. Joka paikka on täynnä muuttolaatikoita, niin ja kaikkea muuta rojua. Niin se kauan odotettu muuttopäivä lähenee. Fiilis on tosi odottavainen ja jännittynyt. Tuntuu, että joka päivä enemmän täpinöissään. Odotan jo sitäkin, että pääsen kirjoittamaan tänne uudesta asunnosta ja tekemään hurjasti sisustuspostauksia! 

Tämä oli vain tällainen lyhyt vilahdus siitä, mitä tällä hetkellä täällä päin tapahtuu. Töitä ja pakkailua siis lähinnä. Muutossa on muuten miusta hirmu tärkeää, että siihen saa apua. Yksin pakkailu voi joskus olla uuvuttavaa, mutta kun voi samalla juoruilla hyvän ystävän kanssa, homma on oikeasti miusta jopa tosi mukavaa. Onpahan myös henkistä tukea, kun mietit pitäisikö vielä säästää se paita, jota et ole käyttänyt viimeiseen kahteen vuoteen. Oon huomannut, että kannattaa rohkeasti heittää tavaraa pois, tulee vapautunut olo. Oon ite tosi huono heittämään mitään pois, mutta opettelen koko ajan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti