sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kun on kevät ja kevät kutsuu sua

 Kulosaarikuvailua, varmaan viimeistä kertaa ennen muuttoa. Viime päivät oli niin mielettömän keväisiä, että todellakin sää suosi kuvien ottamista. Pääajatuksena oikeastaan oli ottaa sopiva bannerikuva, mutta samalla toki muutakin.

Olen siellä täällä maininnut hieman siitä muutosta, ja nyt se tosiaankin alkaa olla jo ajankohtaista. Virallisesti me siis sanotaan heipat Kulosaarelle 29 päivä tätä kuuta, jolloin siirrymme paljon kivempaan asuntoon Katajanokalle. Ollaan Thomaksen kanssa molemmat todella iloisia. Toki käyn edelleen Kulosaaressa töissä, joten ei tarvitse ihan kokonaan taakseen jättää. ;) Vuokramme tulee olemaan hieman edullisempi ja neliöitä tulee lisää. Itselleni tietenkin tärkeä tekijä on myös se, että saan vihdoin kauan kaipaamani vaatehuoneen. Olohuoneen merinäköala ja sisäpihalle päin oleva  tosi tunnelmallinen lasitettu parveke lisäävät viihtyvyyttä. Oon jo päättänyt alkaa viherpeukaloksi ja yrittää saada sinne jotain kukkiakin kesäksi!
Takki: Guess
Huivi: H&M
Laukku: Michael Kors
Kengät: H&M
 Asunnon etsiessä meille oli tosi tärkeää saada hyvät ulkoilumahdollisuudet lähelle, jo ihan Lilynkin kannalta. Ollaan nyt aloitettu muutenkin lenkkeillä säännöllisesti joten ympäristöllä on todellakin iso rooli. Ihan meidän vieressä on mukavaa viheraluetta ja hiekkatietä lenkkeilyyn, ulkopuolikin siis tuntui tosi viihtyisältä.

Täällä ollaan touhotettu jo koko viikonloppu muuttolaatikoiden kimpussa, Lilyn tutkiskellessa hämmentyneenä vieressä. Moni sanoo, että se pakkaaminen ja purkaminen on niin työlästä ja inhottavaa hommaa. Mie oon aina nauttinut molemmista asioista tosi paljon, joten hoitelen täällä hommia ihan hymyssä suin.
Hymähtelen itsekseni tässä kirjoitellessa, kun naapureiden jo tutuksi tullut huuto ja riitely kaikuu taas oikein selkeästi olohuoneeseen. Ollaan monesti jääty oikein erikseen kuuntelemaan ja saatu selville, mistä sitä sanaharkkaa tällä kertaa on syntynyt. Viimeisimmät aiheet ovat olleet pariskunnan alaikäisen lapsen alkoholinkäytöstä. Nuori oli ilmeisesti jäänyt kiinni juomisesta tänään jo toistamiseen ja jättänyt vielä fiksuna tyyppinä kaverinsa sammuneena tonne hankeen makaamaan eikä soittanut apua. Pakko pyöritellä päätään ja ihmetellä nuorten ihmisten typeryyttä. Nuoren reaktio on tyypillisesti se, että vanhemmat on vain ''aivan vitun idiootteja'' kun heillä on tietenkin asiaan aika paljon sanottavaa.

Miulle tuollainen törttöily on aivan vierasta, enkä muista meidän porukassa olleen koskaan mitään noin hurjaa alkoholinkäyttöä eikä varsinkaan kaverin heitteillejättöä. Tästä asiasta voisi varmaan kirjoittaa vaikka kuinka. Pistää todella miettimään nykynuorison meininkiä. Toissapäivänä oltiin Thomaksen kanssa kaupassa ja porukka ihan selkeästi vielä ala-asteikäisiä poikia tuli tiedustelemaan saisivatko he ostettua tupakkaa. Jokatapauksessa, pian naapuriperheen riitelyäänetkin tulevat joidenkin uusien asukkaiden iloksi. Toivotaan, että uuden asunnon naapurit ovat mukavaa porukkaa. Täällä ollaan tultu kaikkien kanssa niin hyvin toimeen.

 Keväisten merkkien myötä oon kokenut olevani jotenkin vielä normaalia pirteämpi ja onnellisempi. Kuten aiemmin mainitsinkin, lenkkeilyinto on palannut pienen tauon jälkeen. Olen myös laihtunut viime vuodesta muutaman kilon. Tällä hetkellä mielessä on pelkkää positiivisuutta. Kevät ja kesä tulevat olemaan mahtavia, olen päättänyt jo sen! Ollaan itse asiassa tehty jo Sallan kanssa kesätehtävälistakin, joka täytyy kokonaisuudessaan toteuttaa. Ei voi sanoa, että kesä vaan taas meni ohi huomaamatta!

Olen hakenut opiskelemaan, ja jos kaikki menee niin kuin suunniteltu on, toivon myös mahdollisten opiskeluiden ohessa voivani edelleen jatkaa nykyisessä työssäni. En viitsi enempää höpötellä vielä asioista, joista ei ole varmuutta. Tykkään odottaa, että asiat ovat varmoja.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Lähipäivinä pääsen varmaan julkaisemaan teille päivitetyn ulkoasun, ja sitten tämäkin uusi blogi on taas ihan vähän kivempi.
Yritän muutenkin miettiä uusia postausideoita teille, kaikki ehdotukset ovat ehdottoman tervetulleita :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti