lauantai 22. maaliskuuta 2014

Vielä vähän punaisempiTässä vaiheessa viimestään varmaan kannattaa kertoo, että oon superneuroottinen hiusteni kanssa. En kestä yhtään haalistunutta väriä, joten värjään tätä ihan jatkuvasti pitääkseni sen omaa silmää miellyttävänä. Käytän kuitenkin kevyitä värejä ja värjääviä hoitoaineita, enkä osta koskaan värejäni kaupasta vaan käyn kampaajalla, jos myös juurikasvu vaatii hoitoa.
Sävyni oli viime viikot pinkkivivahteinen, ei aivan superpunainen. Kuvasta ehkä huomaa pinkimpiä kohtia. Halusin saada noilla vivahteilla vähän vaihtelua, mutta nyt oli taas aika palata itselleni siihen omimpaan sävyyn.


Löysin kaapista puolikkaan purkin Directions-väriä, muistaakseni Poppy Red. Annoin vaikuttaa jonkin verran kauemmin kuin mitä purkissa neuvotaan, niin saan yleensä paljon paremman lopputuloksen.

Mielestäni sävy on taas paljon enempi punainen, tykkään hirrmusesti! Tällä tukalla tänään kaupungille tutkiskelemaan sisustusjuttuja uutta asuntoa varten. Myöhemmin ystäväiseni Salla saapuu tänne hoitamaan kaveriksi vaatekaappini sisällön siirtymistä muuttolaatikoihin, viinin voimalla tottakai!

Ihanaa viikonloppua kaikille, katsokaa nyt tota mahtavaa säätä! <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Directionsin purkeissa oleva 15min ohje on jotain ihan käsittämätöntä, eihän siinä ajassa ehdi väri tarttua ollenkaan :D Upean leiskuva tuo sun tukka kyllä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo ihan totta, naurettavan lyhyt aika :D Kiitos paljon :-)

      Poista