maanantai 29. syyskuuta 2014

Viime aikojen parhaat

Elämään on kuulunut hirmusesti tähtikuviota, vaatteissa ja sisustuksessakin. Oon ihan höpelönä nyt näihin, mutta on ne niin ihania!

 Mielettömän hauskat rapujuhlat takana taas. Meidän omassa suvussa ei järjestetä ollenkaan rapukekkereitä, joten ihan kiva päästä sitten avokin kanssa aina heidän sukunsa kanssa juhlimaan. Oon lopultakin oppinut joten kuten jopa syömään rapuja, ja tietysti laulaminen on hauskaa sekä skumppa ja seura hyvää!
 Ensimmäiset itseleipomat pullat äidin reseptin mukaan. Olin niin onnellinen kun ne onnistu noinkin hyvin! 
 Pakollinen Sims 4-peli. Miun tehoton läppäri ei vaan oikein suostu pyörittämään sitä kauaa, mutta onneksi ollaan hommaamassa ihan kunnollista ja tehokasta pöytäkonetta. Miulla ei siis oo koskaan ollut Sims 3-peliä, vaan pelailin aina kakkosta ennen tätä ostosta. Aika iso ero kakkoseen verrattuna, ja pelaaminen tuntui ihan simppeliltä ja hahmojen luonti oli hauskaa. Mitä nyt oon ehtinyt pikkuisen testailemaan. 
 Hirmusesti myös videopelejen pelailua. Vierailin ihanan Mellinkin luona vasta viikko tai pari sitten Tampereella, ja meillä oli tyttöjen ilta, ilman mitään kynsien lakkailua ja kasvonaamioita. Vähän viiniä ja paljon pelailua. Ollaan kumpikin aika videopelinörttejä, hah!

Koulukin alkoi elokuun loppupuolella, ehkä siitäkin syystä on ollut aika hiljaista täällä blogin puolella. Paljon informaatiota, opiskelijatapahtumia ja jo jonkun verran ihan sitä oikeata opiskeluakin. Tähän mennessä fiilikset on ollu tosi positiiviset. Varmaan kirjoittelen enemmänkin sitten, kun tulee uutta kerrottavaa.
Viime aikojen ehdottomasti kuitenkin yksi huipuimmista asioista; viime perjantain Disney In Concert Helsingin Kulttuuritalolla. Tottakai me suuntasimme sinne Jennin kanssa aivan tohkeissamme, ja nautimme elämyksestä mielettömästi.
Suosittelen kaikille, jotka pitävät Disneyn musiikista. Suurin osa kappaleista laulettiin suomeksi, mutta mukana myös englanninkielisiä kappaleita. Itse kuuntelen aina kaikki englanniksi normaalisti, mutta kuuntelin enemmän kuin mielelläni konsertissa kaikkia kappaleita kielestä riippumatta, olivathan orkesteri ja laulajat niin upeita!

Oon ollut viime aikoina tosi paljon flunssassa, eikä ajatus oikein kulje. Ajattelin kertoa kuitenkin vähän tekemisistäni pitkästä aikaa täälläkin. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja palaillaan taas paremmalla aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti