torstai 21. elokuuta 2014

Uusi ulkoasu

Hurraa! Vihdoin blogin ulkoasu on itselle mieluinen. Kaikki kiitos kuuluu maailman ihanimmalle Jennille, joka teki kaiken työn. Tässä ystävä, joka tietää tismalleen mitä haen ilman mitään ohjeita tai visioita. Ainoa asia, jonka sanoin taisi olla "Jotain valkosta, ja uusi banneri" Mitäs te tykkäätte, jos vertaa vaikka siihen vanhaan? Tämä on niin paljon enempi miunnäkönen!

Enää tämä ja huominen päivä töitä. Nyt voin jo sanoa, että alkaa jännittää kaikki tuleva!

6 kommenttia:

 1. Uusi ulkoasu on mukavan raikas :) ainut mikä häiritsee on tekstien värit, harmaa voisi olla tummempi tai musta ja noita vaaleampia tekstejä olisi helpompi lukea jos olisivat tummemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiv, että tykkäät! Aika jännä, itse nään lukea tekstit tästä koneelta ilman mitään ongelmaa. Mutta ehkä niitä voisi sitten vähän tummentaa, kiitos kommentista! :-)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää tää ulkoasu, bannerikin on hieno :3

  VastaaPoista
 3. Teksti on kieltämättä liian harmaa, joten hieman epäselvä lukea, enkä myöskään pidä siitä että fontti on liian suurta.
  --> fontti tummemmaksi ja pienemmäksi! Muuten tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin jo aiemmallekin kommentoijalle, että tosiaan hassu juttu miten teille joillekin näkyvät epäselvästi. Tässä koneella näkyy tosi hyvin kaikki. Mutta toki muutellaan niitä vähän, niin on kaikille helpompi lukea :-)

   Poista