tiistai 7. lokakuuta 2014

Huomenna ne taas alkaa...

https://hullutpaivat.com/ecatalog/fi/

..nimittäin Hullut Päivät! Kauan odotettu kuvasto on taas selailtu muutamaan otteeseen läpi ja parhaat ympyröity tussilla. Netissä kuvastoon pääsee TÄSTÄ. Aikainen lintu madon nappaa, niin kuin aikaisempinakin vuosina, joten aion olla taas etunenässä noutamassa kaiken tarvitsemani. Kokosin vähän yhteen kaikkea, mihin kiinnitin kuvastossa erityistä huomiota.
Huomenna riittääkin kenkäosastolla tohinaa kun pitää valita kolmien kenkien väliltä ne parhaat. Monesti olen kuvaston perusteella pettynyt sitten paikan päällä. Usein sovittaessa selviää, ettei tämä nyt ehkä olekaan ihan sitä mitä on hakemassa. Ja yllättäen bongasin taas myöskin tähtiä!

 Uudet skumppalasit tulisivat enemmän kuin tarpeeseen. Myöskin Iittalan lautasia saisi nyt hieman vähemmän suolaisella hinnalla.

 Löysin miehelle aivan ihanan paidan! Tosin saattaa loppupeleissä jäädä hankkimatta, vaikka olisikin kieltämättä ollut tosi kiva. Lilyn shampookin alkaa olla vähissä ja samaa sorttia saisi nyt tarjoushintaan. Vanhasta Tigin hiuslakastakin alkaa pikkuhiljaa kuulua pelkkää pihinää. Gantin pyyhkeistä olen haaveillut jo kauan, mutta täytyy käydä hipelöimässä lähempää miltä nämä tuntuvat sitten paikan päällä.
Jo perinteeksi muodostuneet euron maustepurkit. Lisäksi nuo mielettömän söpöt Hullu tortut. Kuvassa ei näu haamumunkkeja, mutta nehän ovat tietenkin myös ihan pakollisia! Viime kerralla munkeilleni kävi vähän köpelösti, mutta katsotaan jos tänä vuonna pysyisivät siisteinä kotiin asti :D Yleensä olen löytänyt Herkusta edullisesti myös jotain ihanaa tuoretta leipää.

4 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan ymmärtänyt näitä Hullujen päivien viehätystä :D Mitä noita kuvastoja oon selaillu, niin emmä lähtisi heti aamusta stokkan edustalle venailemaan ovien aukeemista jonkun yhden tuotteen takia (joka ei edes ole halpa) :-D Ja se ihmismäärä voi herramujee apua. Ajatuskin alkaa ahdistamaan. En ymmärrä, kerro miks en vaan tajua .__.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo ja muista käydä osallistumassa arvontaan jooko!
   http://foreverxdiamonds.blogspot.com/2014/10/empfi-arvonta.html

   Poista
  2. Aijaa, mie löydän sieltä aina jotain kivaa ja huomattavasti normaalihintaa edullisemmin. Ja olin tänäänkin siellä varttia vaille seittemän jonottamassa sisään. Sopivan hullua, eli ihanaa! :-)
   Ja voisin, mut miun pää ei ainakaa tänään osaa vastata tohon kysymykseen arvonnassa. Apua :D

   Poista
 2. No kerrohan mitä löytöjä teit? :)

  VastaaPoista