perjantai 6. kesäkuuta 2014

Ostokset Disneylandista

 Muutama juttu, jotka täällä kotosalla muistuttavat aina ihanasta matkastamme.
 Tottakai piti saada reissusta edes yksi Disney-paita. On osoittautunut ainakin tosi monikäyttöiseksi ja ihanaksi päällä!
 Oma suosikkini! Olin niin iloinen kun löysin kotiin jotain näkyvää, joka on samaan aikaan myös tosi tyylikäs eikä mieskään pyöritellyt niin paljoa päätään kun raahasin Disney-tavaraa kotiin.
 Uudet patalappu ja kinnas (voi suosiolla heittää ne rumat ja kuluneet roskiin) Näitä kehtaa pitää esilläkin ;-)

 Valokuva-albumi muistoillemme.
 Halusin myös kehyksen, johon laittaisin jonkun kuvan miusta ja Jennistä. Ja löydettiin Thomaksellekin tosi sopiva tuliainen yhdestä putiikista.
 Oon tosi monta vuotta halunnu tollasta Mikki Hiiri-keksimuottia ja nyt vihdoin löysin! Ja sain pari muutakin samaan pakettiin. Eikun keksejä leipomaan.
 Tää on varmaan miehen suosikki. Kröhöm. :D Mie niin mielellään laitan Disneyn paraatimusiikit soimaan ja vielä niin lujaa, että koko kämppä raikuu.
Ja ihan pakollinen jääkaappimagneetti. Meidän jääkaappi on täynnä muutenkin kaiken maailman magneetteja, mutta kaikista ulkomaankohteista täytyy saada omansa! 

4 kommenttia:

 1. Oi ihana tuo kulho! Kelpais mullekin tommonen vaikka heti, vaikka en Disney-krääsää keräilekään (ehkä pitäis?) :--) Ihania muutenkin kaikki nää ostokset, ahh minäkin haluan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo! Oon kyllä varsin tyytyväinen näihin kaikkiin. Disneytä hurjasti kotiin vaan joka paikkaan ;-)

   Poista
 2. Ihana tuo Disneyn mikkikulho! Ihailin jo keittiöpostaukses, mut viimeistään pakko kommentoida. Saispa Suomestakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kun joku muukin tykkää :-) ja totta, muutenkaan kivoja Disney-tuotteita ei Suomesta juuri löydy. Sääli. Toivottavasti löydät myös itsellesi jostain! En tiedä saisiko esimerkiksi disneystoresta sitten tilattua :-)

   Poista