perjantai 6. kesäkuuta 2014

I already know what my addiction is

 Shoppailuni Pariisissa. Esittelen erikseen vielä myöhemmin ostokseni Disneylandista. 
Louis Vuittonin liikehän oli etukäteen suunniteltu pakollinen kohde. Tätä laukkukokoelmaan saapunutta lisäystä varten säästelin useamman kuukauden.
Louis Vuitton Milla Clutch
 Liikkeeseen saapuessani olin päättänyt vain, että haluaisin jonkin vaaleasävytteisen pikkulaukun iltamenoja varten. En halunnut hihnatonta, mutten myöskään liian isoa hihnaa. Tämä oli siis juuri täydellinen. Olin aika mielissäni liikkeestä poistuessa! Ostosreissu oli jo ihan tosi huippu pelkästään ystävällisen henkilökunnan vuoksi.
 Ja vasta kotiin saapuessani älysin että tuossa laatassa lukee juurikin se osoite, josta ostinkin laukun. Vähän lisäiloa. Tämä on nyt oikeasti aina mukana kulkeva lämmin muisto Pariisista.
Ted Baker Shopping Bag
 Outlet-kylästä ostin lopultakin kauan haluamani Ted Bakerin ison kassin, jonne mahtuu tosi paljon tavaraa sisään. Onpahan tyylikäs tapa kantaa mukanaan kaikkea mahdollista turaa, ja rakastan tuota väriä!
Dress, Guess
  La Vallée Village oli pullollaan ihanuuksia. Siellä oli vielä jokin SuperAle-rekki, josta nappasin viimeisen kappaleen tätä mekkoa. Tosi hyvä ostos, varsinkin nyt kun ollaan saatu nauttia Suomessa lämpimistä keleistä.
Top, Diesel
 Lisää Outlet-kylän löytöjä. Päätettiin juuri ennen lähtöä vielä äkkiä kurkata Dieselin liike läpi ja heti tupsahti suoraan nenän eteen ihania tähtitoppeja. Oon nyt niin innoissani tähdistä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin.
 Yhtä aikaa laukun kanssa valikoin myös iPhoneen uudet kuoret, kun edelliset olivat jo niin likaiset ja kuluneet. Miusta nää oli aika tosi nätit.
Scarf, Guess
Viimeisimpänä vielä Guessin tosi keväinen/kesäinen huivi. Miulla oli tätä ennen tasan yksi ohut huivi, joten oli ehkä ihan hyödyllinen hankinta saada toinen kaveriksi. Jostain syystä hamstraan huiveja vaan talviaikaan. Myönnettäköön kyllä että oon tosi laiska panostamaan yleisestikään asusteisiin. 

Tällaiset ihanuudet tarjosi Pariisi. On muuten hauskaa kirjoitella tänne teille vielä merkintöjä reissusta, niin se palaa elävänä jatkuvasti uudelleen mieleen ja saa aina lisää hyvää mieltä päivään. Ilma on jälleen loistava ja toivottavasti on vielä töiden jälkeenkin, niin pääsee nautiskelemaan vaikka terassille. Mukavaa viikonloppua kaikille :-)

1 kommentti:

  1. Siis toi Guess-mekkohan on aivan törkeän kaunis sun päällä! Hyvä että otit hinnasta huolimatta mukaan, näytät upealta! <3

    VastaaPoista