tiistai 15. heinäkuuta 2014

Disney-tatuointi

 Ajattelin pitkästä aikaa taas päivittää tänne jotakin ja mietin, että näytän teille uuden tatuointini. Olen jo monta vuotta miettinyt tuota Disney-linnaa niskaan ja sain lopultakin aikaiseksi ottaa sen. Kävin ottamassa tämän Pinup-Tattoossa, joka sijaitsee Helsingissä Korkeavuorenkadulla. Tatuoinnin miulle teki Inkku, joka oli miulle jo Joensuusta tuttu tatuoija. Kuvasta tuli juuri sellainen kuin toivoinkin. Moni aina miettii noita tatuointien hintoja, niin voin kertoa tämän maksaneen 150e.
Kivuliain tatuointikokemus tähän mennessä, mutta kyllä se kannatti!
Ps. Voisko tää kutina jo loppua?

Tässä vielä jos joku ei ole nähnyt näitä kahta aiempaa tatuointiani.

 Joensuussa asuessani Inkun tekemä keijukainen. En tiedä saatteko te tosta nyt mitään selvää, mutta joo. Halusin tosiaan keijun, jolla on hyvä rintavarustus ja tietenkin korkokengät!

Esikoiseni, Oton tekemä ruusutatuointi. Pitäisi jossain vaiheessa käydä värittelemässä tuotakin uudelleen, mutta ehkä oon tästä viimeisimmästä taas kärsiny vähälle aikaa niin paljon, että pieni tauko on paikallaan.
Suunnitelmissa kuitenkin jo seuraavakin tatuointi, eli ei tämä tähän lopu! ;)

2 kommenttia:

  1. Hui... tuo niskatatuointi näyttää jotenkin tosi isolta :( Ei oo siro ja 'Disneymäinen'. En oikein tykkää. Keiju on kiva :)

    VastaaPoista
  2. En tiedä kyllä voiko tatuointi olla enempää Disney, kun kyseessä vielä firman virallinen logo joka näkyy kaikkien elokuvienkin alussa. Ja en tykkää pienistä tatuoinneista jotka ei näy minnekään :-)
    Mutta kiitti, itsekin tykkään siitä keijusta, varsinkin kun siinä on väriäkin! Seuraavaan tatuointiinkin tulee taas sitten väriä.

    VastaaPoista