tiistai 22. heinäkuuta 2014

Asuntopostaus 2/2

Jatkoa siis edelliseen asuntopostaukseen. Jos joku missasi ensimmäisen, linkki löytyy TÄSTÄ

Keittiö

 Meillä on aivan pikkuinen ruokapöytä, mutta se on ollut meille oikein sopiva. Ei me juuri syödä pöydässä, myönnettäköön. Ja kahdelle tämä on riittänyt oikein hyvin. Tykkään keittiöstämme paikkana, kun voin siinä istuessani tiirailla ulos ikkunasta. 

 Siinäpä oikeastaan kaikki tarpeellinen keittiössä; mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Meistä tosin kumpikaan ei juo juurikaan kahvia. Vieressä hylly, jossa keittokirjat ja muuta tarpeellista.  Äidin jo monta vuotta sitten ostamat puput mikron päällä ovat miusta jotenkin tosi kivat. Suolaa ja pippuria niistä siis saa, kuten arvata saattaa. ;-)
 Jääkaappimagneetit on pakollisia! Kaikkea hauskaa pientä, jota ihmiset voivat keittiössä ohikulkiessaan lueskella.


Kylpyhuone

 Muuttaessamme huomasimme, ettei kylpyhuoneessa ollut kaappitilaa oikeastaan yhtään, joten ostimme nurkkaan kivan hyllykön. Mahtuu ne naisen miljoona miehelle tuntematonta purnukkaa lojumaan jossain.


 Miun oli pakko saada kylppäriin pyykeille tollainen ''Laundry''-kori. Metsästettiin sitä kissojen ja koirien kanssa. Onneksi tosi kiva sisustuskauppa Day vastasi kuvitelmiini viimeisellä jäljellä olevalla kappaleella.

Vapaa-ajan huone/Pelihuone

 Me ollaan peli-ihmisiä. Niin kuin näkyy, hah! :D Kolmannesta huoneesta päätettiin tehdä hauska ja pirteä. Sellainen, jossa on kiva istuskella ja pelailla pelejä. Jotenkin tuo sohvan päällä oleva viltti on aika veikeä!
 Pelejä löytyy laidasta laitaan. Ikean mustat hyllyt toimivat tässäkin tarkoituksessa mainiosti.

 Tv-taso ja kaikki pelikonsolit. Paitsi Wii ei itseasiassa näy tässä näköjään. Ja käsikonsolit ovat turvassa ja suojassa laatikossa. Täytyy sanoa, että täällä huoneessa on oikeasti tosi mukava olla ja olo on niin kotoisa. Tietenkin kun saadaan vielä touhuta lempipuuhamme parissa. 

Huoneesta löytyvät myös miehen soittimet. 

Tuntuipa tämä toinen osa nyt lyhyeltä, eli varmaan jaoin nää tosi kehnosti. No, menköön! Jokatapauksessa, tällainen on meidän koti. Juuri meille täydellinen! <3

6 kommenttia:

  1. Eikä, ihanat nuo Mario-tyynyt! :D Teillä on just sellainen ratkaisu mistä ite haaveilen. Eli yksi vähän leikkisämpi huone, ja loput vähän hillitympää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Ebaystä tilattiin tyynyt :-) miusta kans kiva, ettei mee liian vakavaksi meininki. Tuolla oikeesti viihtyy tosi hyvin kun on niin pirteää :-)

      Poista
  2. No nyt on asialliset vermeet pelihuoneessa! <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat verhot teil keittiös! Oon itekki miettinyt noita Vallilan bulevardimaisema verhoja :) Tein verhot on kyl hyvän sävysetki! Muistatko mistä ostit ja paljonko maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkäsin kans että saatiin pikku ripaus vaaleenpunastakin verhoihin. Tulee kiva tehoste. Ja värittömät voi olla aika tylsät kun muutenkin keittiössä paljon mustaa ja valkoista. En kyllä muista yhtään mistä ostin ne...meillä on kahdet vallilat ja ainakin toiset sain jostain k-raudasta puoleen hintaan, mut ne ei tainnu olla just nuo bulevardit...ehkä jostain kodin ykkösestä. Huh kun unohtaa helposti asioita :D luulisin et ne makso pikkasen vajaa viiskymppiä kappale.. :-)

      Poista