tiistai 15. heinäkuuta 2014

Asuntopostaus 1/2


Tältä näyttää meidän kodissa. Halusin näyttää teille kodistani asioita, joista itse pidän eniten. Kuvia tuli taas mahottomasti, joten päätin jakaa kahteen eri postaukseen. Ensimmäisessä osassa esittelyssä makuuhuone, vaatehuone, eteinen ja olohuone.

Makuuhuone

Valkoiset korkeakiiltoiset pinnat ovat mieleeni, samoin Eero Aarnion tuotokset. Tupla Kuplan muotoilu on aina miellyttänyt omaa silmää. Pöydällä tietenkin myös Lily-kollaasi ja ystävältäni Siniltä saatu joululahja.

 Makuuhuoneemme seinät olivat vaalean liilat jo sinne muuttaessamme, ja tavallaan tykästyimme siihen. Vallilan verhomme ovat kuin tehdyt sinne. Makuuhuoneemme pääväreinä toimivat siis
valkoinen, beige ja liila. Gant ja tähdet ovat miulle mieluisia juttuja sisustaessa kotia. 
Lilyn peti, joka on aina täynnä leluja ja piilotettuja luita. 

 Ikeasta löytyi täydellinen meikkipöytä. Olen haaveillut omasta meikkipöydästä jo vuosia. Peili seinästä puuttuu vielä, sillä haluamani malli oli varastolta loppu. Mikki Hiiri-kehykset ostin Disneylandista ja siihen on tarkoitus laittaa kuva miun ja Jennin yhteiseltä matkalta.
Pöydältä löytyvä beige purnukka on tilattua käsityötä. Suuri valikoima eri värein ja kuvioin. Jos kiinnostuit, klikkaa purkkienlumoissa

Lamppu hakee vielä omaa lopullista paikkaansa kodissamme. Pieni suloinen pöytä laatikoineen on ollut mukana sisustuksessani jo Joensuun pikkuisessa yksiössä asuessani.

Eteinen
 Eteisestä ei juuri sen ihmeellisempää sanottavaa. Valtava määrä kenkiä ja takkeja niille tarkoitetulla paikalla. Rakastan muuten asunnossamme tuota lattian väriä.

Vaatehuone


Vaatehuoneessa asuvat kaikki vaatteet ja kengät. Tilasin Ellokselta kengille telineen, mutta en oikeastaan suosittele muille tilaamaan samaa vekotinta. Ei kovin tukeva ja kokoaminen oli ihan syvältä. Korkokengät ovat telineessä, muita säilytän niille kuuluvissa laatikoissa ylähyllyillä. Eniten kulutuksessa olevat kengät ovat eteisessä.

Olohuone
 Olohuoneen värimaailma on aika mustavalkoharmaa. Ripauksina siellä täällä on hieman pinkkiä, kuten esimerkiksi seinällä olevassa pitkässä taulussa. Taulu löytyi Askosta, vitriinin tilasimme Metropoli Kalusteesta.



Miehen piano, ja sen päällä löytämämme maailman hurmaavin pöllö.
 Olemme molemmat kovia keräämään asioita. Elokuvia meiltä siis löytyy jonkin verran. Muutettuamme vaihdoimme vanhat Ikean mustat dvd-hyllyt samanlaisiin, mutta valkoisiin.
 Iso tv kotiteattereineen on tietenkin elokuvien ystäville tosi tärkeä juttu.


Tämä on itseasiassa hieman vanhempi kuva, kuten huomaa. Puissa ei ollut vielä lehtiä. Asumme aivan meren vieressä ja tämä kohta on yksi lempipaikoistani. Katselen usein ohi lipuvia veneitä ja laivoja.

Disney-fanin ikioma hylly. Hyllystä löytyy muutamaa klassikkoa ja yhtä Pixaria lukuunottamatta täydellinen kokoelma. Sekä tietenkin muitakin Disneyn ihanuuksia.
 Aikoinaan yksiööni ostettu tarjotinpöytä sopi loistavasti taas uuteen asuntoomme, kun edellinen sohvapöytä oli tähän tilaan liian suuri. Pöytä on miulle lähestulkoon yhtä tärkeä kuin musta sohvamme. Molemmat ovat tärkeitä muistoja Joensuun asunnostani.

 Mainitsinko jo tähdet? Nämä tyynynpäälliset tilasin Facebookin sisustuskirppikseltä. Nämäkin ovat jonkun taitavan käsityötä. 

Tämä kohta on ainakin Lilyn suosikkipaikka. Joka päivä hauvan löytää nukkumasta lempivilttinsä päältä.

6 kommenttia:

  1. Voi että,ihanan näkönen koti!! Me ollaan muutettu maaliskuussa uuteen kämppään, enkä oo hirveemmin jaksanu siellä mitään sisustaa..Pitäis varmaan ottaaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asisalle jotain.:D

    + tykkään sun hiuksista tosi tosi paljon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) haha, joo meilläkin meinas jäädä vaan loput laatikot pitkäks aikaa lojumaan kun ei löytynyt paikkoja niin ei edistynyt yhtään mikään. Nyt on sitä intoa sit vihdoin tähän hommaan riittänyt, vielä kun rahaakin riittäis sisustaa kaikki mitä mieli tekee :D mutta jos joskus innostut, olisi hauskaa nähdä vaikka blogin puolella miltä teidän koti sitten näyttää!

      Poista
  2. Herttileijaa! Tehän taidatte olla miljonäärejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ei nyt sentään! Paljon me saadaan kaikkea lahjaksi tai otetaan jos vanhemmat ei itse tarvitse. Kun kävin töissä sai enemmän panostettua sisustukseen, nythän aloitan taas uudelleen opiskelut :-)

      Poista
  3. Voi että mikä kämppä - aivan ihana! Ja toi lamppu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :-) itsekin oon niin tykästyny lamppuun ja niin monta vuotta sitäkin aina salaa himoitsin kun kävelin esimerkiksi Stockmannin lamppuosaston ohi. ;-)

      Poista